Motorsågar i Köping & Västerås

En motorsåg är en mycket effektiv maskin som underlättar för den som ska fälla träd eller exempelvis såga bort grenar. Husqvarna erbjuder mängder av olika motorsågsmodeller av högsta kvalitet. Oavsett vad du har för behov finns det alltid en motorsåg från Husqvarna som möter dom. Kom ihåg att motorsågar är kraftfulla maskiner som ska användas med stor försiktighet för att inte skada dig själv eller någon annan. 

Hos oss hittar du ett brett sortiment av motorsågar i Köping, välkommen in så hjälper vi dig hitta rätt maskin för just dig!

motorsågar i köping & Västerås

Olika typer motorsågar

Den finns som sagt en mängd olika sorters motorsågar. Allt för att möta alla olika sorters behov. Det finns i stort sett två olika typer, bensindrivna och el- eller batteridrivna modeller. Skillnaden är som det låter, vilket typ av drivmedel den drivs på. 

Den vanligaste sorten brukar vara den bensindrivna maskinen. Den är mycket stark och kraftfull och klarar av att fälla större träd eller långa arbetsdagar i skogen. Eftersom den drivs på batteri slipper du bära på extrabatterier.

Till mindre arbeten funkar en batteridriven motorsåg kanon. Den här typen av maskiner är tystare, vibrerar mindre och är ett mer miljövänligt alternativ. Dessa passar utmärkt för den som ska använda den hemma i trädgården eller på offentliga, mer ljudkänsliga platser. 

Känner du dig osäker på vilken sort som passar dig bäst är du välkommen in till oss, vi hjälper dig!

Köp en motorsåg i Köping - Välkommen till Falks!

Kontakta oss

Johan Gunnarsson

Johan.falks@koping.net

0221-18272

Owe Ljungman 

Reservdelar.falks@koping.net

0221-18276

Husqvarna Logo