Lövblåsar från Husqvarna

Vi erbjuder ett brett sortiment av lövblåsar från Husqvarna. På Husqvarnas hemsida kan du läsa mer om deras högkvalitativa blåsare.

435 LIB

Lättanvänd och tyst batteridriven blåsare med låg vikt. En lätt knapptryckning räcker för att starta maskinen omedelbart, och farthållaren innebär att du kan koncentrera dig till fullo på att blåsa bort löv och skräp. Lövblåsen har dessutom ett boosterläge som ger dig lite extra kraft vid behov.

536 LIB

Välbalanserad, bekväm och effektiv batteridriven blåsare för professionellt bruk. Maskinens låga ljudnivå innebär att det inte är några problem att arbeta i offentliga miljöer. En lätt knapptryckning räcker för att starta maskinen omedelbart, och farthållaren innebär att du kan koncentrera dig till fullo på att blåsa bort löv och skräp. Lövblåsen har dessutom ett boosterläge som ger dig lite extra kraft vid behov.

525 BVX

Kraftfull och välbalanserad handhållen blåsare för professionellt bruk. Den patenterade X-TORQ®-motortekniken kombinerat med en specialfläkt och elegant kåpkonstruktion ger hög blåskapacitet som dessutom är enkel att hantera. Antivibrationssystemet Low Vib gör arbetet mindre påfrestande – även vid långa arbetspass. De intuitiva reglagen, bland dem en farthållare, gör maskinen praktisk och effektiv att använda.

125B

Handhållen lövblås
Effektiv handhållen lövblås som kombinerar hög blåskapacitet med användarvänlighet. Perfekt för husägare.
Välbalanserad och lätt att manövrera tack vare centrerat luftutsläpp.

125 BVX

Handhållen lövblås och lövsug
Effektiv handhållen lövblås som kombinerar hög blåskapacitet med användarvänlighet. Perfekt för husägare. Välbalanserad och lätt att manövrera tack vare centrerat luftutsläpp. Lättstartad med Smart Start®. Levereras med ett platt och ett runt blåsmunstycke. Vac kit är inkluderat.

530 BT

Lätt ryggburen proffsblåsare
Husqvarna 530BT är en unik ryggburen proffsblåsare med låg vikt i en klass för sig. Maskinen kombinerar låg vikt, användarvänlighet och imponerande prestanda. X-Torq®-motor, sele och reglage som är ergonomiskt utformade för hög kapacitet och enkelt handhavande.

356 BTX

Ryggburen lövblås med extremt lågt ljud och hög blåskapacitet
Husqvarna 356BTx är en professionell ryggburen blåsare med mycket hög blåskapacitet och ergonomisk design. Den har E-TECH® II-motor som ger mycket låga emissionsvärden. Helt inbyggd motor och kompakt design som ger extremt lågt ljud, samt lång livslängd och hög stryktålighet.

570 BTS

Kraftfull ryggburen blås som klarar riktigt tuffa utmaningar
Husqvarna 570BTS är en kraftfull ryggburenblås designad för att klara tuffa utmaningar. Den kraftfulla X-Torq®-motorn i kombination med en effektiv fläkt gör att blåsaren har en hög blåskapacitet och lufthastighet. Utrustad med effektivt luftfilter som ger möjlighet till långa arbetspass och problemfri användning. Selen har breda axelremmar.

580 BTS

Husqvarnas kraftigaste lövblås
Husqvarna 580BTS är den mest kraftfulla ryggburna blåsaren för yrkesbruk, och är utformad för krävande arbetsuppgifter. En effektiv fläktdesign ger ett stort luftflöde och hög lufthastighet. Dessutom är blåsaren utrustad med en kraftfull X-Torq®-motor. Lättåtkomliga dubbla luftfiler ger möjlighet till långa arbetspass och problemfri användning. Ergonomisk sele med vadderade axelremmar och avlastande midjebälte.