ATV & Fyrhjuling i Köping & Västerås

Vi på Falks Lantbruksmaskiner erbjuder ett brett sortiment av ATV & fyrhjulingar. Vi säljer produkter från Suzukis kvalitetssortiment och hos oss finns alltid något för just dina behov!

Behöver du hjälp med att hitta en ny ATV eller Fyrhjuling i Köping är du välkommen att kontakta oss!

Suzuki LT-A400F 2019

Suzuki 400

Suzuki 500

Suzuki 500

Suzuki 750

Suzuki 750

Användningsområden

Fyrhjulingar är mångsidiga maskiner som kan underlätta livet på många olika sätt tack vare sina mångsidiga användningsområden. De kan köras i terräng där de flesta bilar inte kan ta sig fram, framför allt på små skogsvägar. Därför är det perfekt lämpade för skogsarbete eller arbete i svåråtkomlig terräng. 

Tack vare diverse olika tillbehör kan de även användas till exempelvis snöröjning eller för att med hjälp av ett släp frakta tunga saker.

Att välja rätt

Det kan vara svårt att veta vilken sorts fyrhjuling man ska köpa om man inte har så mycket erfarenhet. För att vara säker på att du gör rätt val är det smidigast att ta kontakt med oss, men det finns vissa saker man kan fundera på själv. En sak man behöver ta ställning till är hur många kubik man behöver. 

Fyrhjulingar med upp till 400 kubik fungerar fint till exempelvis en hästgård eller arbetsplats. Med en sådan maskin kan du utföra de flesta typerna av arbeten som att ploga eller dra en lite mindre kärra. Tack vare att de är lagom stora och har automatiska växellådor är de lättkörda och smidiga att ta sig fram med. 

Den vanligaste storleken på ATV idag är 500-600 kubik. Dessa klarar av alla typer av arbeten, du kan ploga snö, dra kärror, harv och liknande. De kan ta sig fram i all sorts terräng och har vanligtvis en högsta hastighet på ca 100 km/h. 

Vill man ha lite mer kraft i sin ATV fär tyngre arbeten eller race i skogen ska man satsa på en med 600-800 kubik. Passar även bra för landsvägskörning då dessa är utrustade med en motor som klarar av högre snitthastighet och tyngre last. 

Fyrhjulingar med mer än 800 kubik är främst för dig som vill köra fort på grusvägar eller i skogen. De kan självklart även användas till arbete men i de flesta fall är dessa överflödiga för de vanligast förekommande arbetena.

För rädgivning kring val av ATV och fyrhjuling är du alltid välkommen att kontakta oss!

Köp ny ATV & Fyrhjuling i Köping & Västerås

 
 

Kontakta oss

Johan Gunnarsson

Johan Gunnarsson
johan.falks@koping.net
070-6848275

Owe Ljungman

Owe Ljungman
reservdelar.falks@koping.net
0221-18276

Joakim Falk

Joakim Falk
jocke.falks@koping.net
073-0735265

Suzuki Logo